Pikkujoulut 1999

Osa meni saunaan ja lauttoi laukun naulaan, osa pelejä pelasi kun loput autolla hesaa taivalsi. Nepalilaisessa ravintellissa alettiin kokoontua ja kun tuliset pöperöt oli tungettu mahaan ja huuhdeltu ne alas otimme itsemme ja takkimme ja ripustettiin ne kapakkiin, osa jäi tosin vielä matkalla minne lie...

Matkan pää oli kuitenkin Viva-klubi ja kuten viimeksikin rahat meni, humala tuli ja sen minkä joi hikoili pois lavalla. Paitsi että on superkivaa tavata "meikäläisiä" oli meitä ilahduttamassa tällä kertaa kiitettävä lauma vierailijoitakin: [AQ]harvester, [TIE]LynxLynx, [TIE]Lemon, [TIE]Kisuliini, [C]Late, [C]Marjatta, [C]Rekvisiitta, [C]VesaK, [C]Beeki ja [C]illu.... oli muitakin mut sori vaan, en vain sattuneesta syystä muista nimiä juuri nytte ;).

tämmöisen briifin väsäsin sitten seuraavana päivänä kankkusessa:
"ekaksi kiitos kaikille mukana olijoille ja voitte välittää kiitokset myös niille jotka eivät tätä mailia saa. Ainakin mulla oli ihan hauskaa ja menoa riittikin vaikka jossain vaiheessa alkoi jo epäilyttää. Mutta loppu vei voiton. Meinas meikän pälli revetä kun huomasin et Pixelin avaimet on sisällä... ja Hannun ja Ninan piti yöpyä siellä... ja niiden autokin oli pihalla. No, oisitte nähneet NIIDEN naamat ;). Soitin Waskullekin 4.30 aamulla et onkos avaimia mut sekin miäs oli jossain. Mutta kas, taxi jonossa nepäs löytyivätkin. mistäs muualta kuin housujen taskusta. Mutta ei siinäkään kaikki. Sain oottaa sitten taxia himaan melkein 2 h.... vitun pikkujoulut (/&"!#(!&"# Eikä siinäkään kaikki ;).... taxi vetäisi sitten tieltä pusikkoon... suoraan ojaan noin 1,5m tienpinnan alapuollta... nopeutta oli noin 60-70 km ja RÄKS!!!!!!! siel oltiin ylösalasin auto paskana. Atvatkaas oliko kivaa tajuta et seison takaikkunan päällä... ja karmee laskuhumala ja tekis mieli heittää laatat mersun kattolamppuun.... heh perkele!!! Ja nyt on jalka pirun kipee. Mut hengis ollaan. Palataan joskus asialle kun taas tajuu jotain tästä maailmasta... "

-JWX-

---------------------------------------------------------
ja Haylconilla kävi vuorostaan näin:
"Hä!? Mua harmitti, että piti lähtee juuri siinä vaiheessa kun Orca alkoi heittää Bombfunk MC's "Freestylin'" livenä baaritiskin edessä :) Hheh, mä sain suoraan lennosta ja keskusteli meni näin kuskin kanssa:
Samu: - Aika paljon porukkaa liikkellä, vai mitä?
Kuski: - Jooo, pikkujoulut on jo alkanut
- Niin onkin joo, mäkin tulin juuri peliseuran bileistä
- AI? Mitäs te pelaatte?
- No ei mitään urheilujuttuja, tietokonepelejä...
- Aha, mitäs kaikkia pelejä sitten pelaatte?
- No aika paljon quake-henkisii pelejä ja oikeastaan kaikkea mitä nyt voi pelata verkossa - Joo, mäkin olen noita kokeillut, olen tässä viime aikoina pelannut COUNTER-STRIKEA (!!!!!)
- Ihan tosi! Mä tahkoan sitä joka päivä?
- Juu, vai säkin! Mikä kone sulla on
- 550 ylikellotettu selleri..
- Ai jaa! Mulla on 433 ylikellotettu...ö .jne!
I bullshit you not! tämä taksikuksi pelaa counterstrikea, sillä oli ylikellotettu celeron ja se oli juuri miettimässä Athlonia :) :) Ei sentään ajettu katolleen :)