TIE meeting

Vihdoin ja viimein koitti sitten sekin päivä kun pääsimme TIEn jäsenten kanssa viettämään iltaa. Mukaan tuli vielä kaiken kukkuraksi 2 vanhaa tuttua TF-klaanista, nimittäin Demandred ja Ishmael.

Koko hulabaloo alkoi siitä että yritimme saada koko köörin kasaan Itiksen MegaZoneen. Jotenkin kuitenkin onnistuimme ja se oli suurinpiirtein me vastaa 2 muuta porukkaa. Yllättäen voitto tuli ja kukas muu kuin Demandred oli koko joukon kovin fraggaaja. Voittoa juhlistettiin syömällä itsemme ähkyyn CantinaWestissä ja sieltä sitten kapakoita kiertäen.

Törkeen hauskaa oli, kuinkas muuten... rahaa paloi enemmän kuin sitä oli ja loppuviikko eletäänkin sitten kaurapuurolla. Välistä pätkii aikas komeesti ilm. itsekullakin mutta onneksi kamera oli mukana... ja onneksi se oli kertakäyttö-sellainen. Täyteen se tuli räpsittyä (en kyllä ymmärrä miten) ja kuhan saadaan niitä kuvia tännekin päin niin laitetaan sitten näytille. Nyt ei sitten muuta kuin että aletaan heti suunnittelemaan vaan seuraavaa kokoontumista. Kyllähän sitä tommoisella sakilla toisenkin oluen juo milloin vain!

Ainii, kuulin eilen pienen juorun pelaajasiirroksista mutta kertokoon nyt muut siitä ensin... onnea vaan voittajalle kuitenkin ;)

Niija, pitihän meidän vielä ettii illalla Poltsi & CC:n sakkiakin käsiimme mut se nyt jäi sitten seuraavaan kertaan...

- JWX, Dream, Lemon & Cancer
- happyhuggy & Timbe, ALLRIGHT!
- tankkaushetki ZONEn jälkeen
- pyöreän pöydän ritarit
- Valheru & LaNiqa
- savuava "teddy"
- 3 Stoogies
- hmmm.. taktiikkapalaveri
- Lemon hugs Huggy
- Dancing Queen
- syvällistä keskustelua
- bailando