SPLATTER

TÖRKEEN HAUSKAA!

Kyllä metsä raikui ja paukkui samalla kun värikuulat lätisivät pitkin lihaksia kun 777-team otti Länsi-Auton pojista mittaa lämpimänä syyskuun lauantai-iltapäivänä.

Hiukka saatiin huvittuneita katseita kun alettiin valmistautua sotaan ja samalla kun vastapuolen kaveri veti maastohuppuja päälle ja värejä naamaan meidän Lemoni puki ylleen lätkäsuojukset ja peitti ne kirkkaan sinisellä haalarilla... jota vielä koristi varmuuden vuoksi heijastenauhat. Käsite "Imuri_Lemon" sai ihan uuden merkityksen.
Vähintäinkin yhtä hiljaista poikaa oli LänsiAuton sankarit kun Teemu viritteli oluita selässä kannettavaan retki-istuimeen. "Et kai sä tota mukaan ota?", kysyi joku vihulainen johon Teemu vastasi tiukkaan sävyyn "Luuletkos sää et mä missää kylmällä kivellä rupeen istumaan" ;).

Mutta minkä taidoissa hävittiin se me tasoitettiin oikealla asenteella ja sisulla. Tasaista oli ja tuumaakaan ei ilmaiseksi omalta lipulta luovutettu.
Periksi ei annettu eikä armoa aneltu vaikka loppusodassa tekikin tiukkaa kun pantiin vain 1 lippu keskelle peltoa ja sen sai hakea sieltä ken uskalsi.

Mut jees. Koska tahansa uudestaan. Kyllä se vain niin on että RealLife äksöni pesee kaiken maailman pelit ihan mennen tullen.

Tästä se alkaa. Tärkein varuste mukaan.
Tyypilliseen 777 tapaan kaikki oli aluksi pitkin Espoota väärässä paikassa...
Mihinköhä täsä ollaan menossa?
Huh...
Viimeinen kokoontuminen Vihdissä
Terroristit valmiina taistoon
Renssalit ja aseet jakoon
jännitys tiivistyy kun sotilas ohjaa kulkueen paikalle
Sitten kiivettiin pelimestoille
taistelutantereen vieressä
lepotaukoa
Vietnam-Oksaset
Gamo on gova sana
Kuolleet ihmettelee sodan kulkua
alkaa hämärtää ja loppusota lähenee
Väsyneet loppusodan sankarit
Loppusodan jälkeen hittiä tuli enemmän kuin ois ollu tarpeen.
Uskomatonta mutta totta, siellä se on! Ehjä kuula maskin sisällä?!
Valitettavasti kaikki loppuu aikanaan ;(.
... mutta tänne tullaan vielä takasin!