777-Karting GP

 

Tämä oli oikeastaan Poltsin 30v synttärit...

ja jotain jäynää sitä miehelle piti keksiä ja Lemon kekkasi että viedään mies ajamaan mikroautoilla ja niinhän sitä sitten tehtiin.

Homman piti olla totaalinen ylläri ja meinasikin mennä kaikki läskiksi kun Poltsi olikin menossa samaisena iltana muilla maille autoaan säätämään. Onneksi hän puhui sivusuunsa ja livautti sen edeltävänä päivän jolloin kynsin hampain yritimme pitää miehen aisoissa ja työpaikalla kunnes koko muu kööri saapui noutamaan miestä minibussilla perjantai-iltapäivänä.

Paikkana oli Robert Lappalaisen uusi Karting-Club mikä olikin oiva valinta. Rata oli asfalttipintainen joten pito oli kohdallaan tiukissakin mutkissa ja autot oli uusia. Tiukka kisa sessio piti sisällään ensin vapaan harjoituksen, jota seurasi aika-ajot. Pieni tankkaustauko ja sitten itse kisaan.

Sanomattakin on varmaan selvää että meillä oli törkeän hauskaa ja välillä ajettiin oikein tosissaankin ja pyörähdyksiä ja kiilauksia tuli silloin tällöin.

Sintetik voitti aivan suvereenisti ekä muutenkaan aika-ajojen järjestys kauheasti muuttunut. Valheru olisi varmasti sijoittunut korkeammallekin ilman ylimääräisiä piruetteja radalla. Kisan tuloksia voitte ihailla täältä...

Samassa paikassa oli varattuna kokoustilat täysine jääkaappeineen ja saunoineen ja mikäs sen mukavampaa kuin kerrata verekseltään kisan tapahtumia ja verytellä kipeytyneitä jäseniä saunan lämmössä.

Täältä sitten takaisin keskustaan syömään, jota tietty seurasi takuuvarma sikailu ja juopottelu ;)

-JWX-

- tässä vaiheessa Poltsi vielä kelaa mihins ollaan matkalla
- rensselit päälle ja baanalle
- 777-Karting Team
- varikkosuoraa
- ja valot syttyvät... 1, 2, 3...
- "la curva grande"
- rrnn brrnn rrrrnnn...
- periksi ei anneta
- mutkaan vaan miljoonaa ;)
- sitten vertaillaan kisatuloksia
- tässä venataankin sitten jo bussia
- sitten syömään ja ...