7.4.00 Mika Hakkinen JWX
Katso ja ihastele millainen oli Mika Hakkinen todella nuorena

25.4.'00 Fisher IV JWX
Superhieno reissu saatiin vihdoinkin toteutettua ja täältä voit lukea ja ihastella mitä tehtiin ja missä

18.4.'00 hyvä meininki JWX
Alkaa taas oleen säpinää jos jonkinmoista. Iltaisin tiimiläisiä lentää helikoptereilla Afganistanin vuoristoissa ja kaasuttelee Granadan maastoissa nelivetoisilla Toyotoilla. Ja jos Kreikan läpiajokaan uudella Porschella ei jaksa kiehtoa otetaan COLT kauniiseen kännyyn ja käydään pelastamassa muutama onneton hostage 747:en ruumasta. Ja vielä kirsikkana kaiken tämän päälle huomenna teroitetaan atrain ja lähetään nostamaan 10-kiloisia hauenvotkaleita.

10.4.'00 tänään & Gunships raises JWX
No ei ne mitään tsekkejä ollu vaan muuten vain munapäitä. Tänään sitten alkaa "helikopterisimulaatio"-treenit...

8.4.'00 kanavan valtausyritys JWX
Tsekit perkuleet kuvittelivat olevansa hauskoja ja yrittivät vallata irc-kanavan. Noh, huvinsa kullakin... ja aikaansa vain tuhlasivat. Rauha maassa ja tsekit taivaassa...

3.4.00 here we go again... JWX
Olipas taas... koko joukko tiimiläisiä ja vähän muitakin oli taas liikenteessä perjantaina ja hauskaakin kuulemma oli mutta allekirjoittanut on onneksi unohtanut lähes koko illan tapahtumat. Ensin syötiin ja sitten juotiin ja juotiin vielä lisää ja sitten vasta juotiinkin. Jotkut urheat sankarimme jatkoivat taistoa vielä lauantainakin mutta siinä vaiheessa meikä lepäsi laakereillaan koko illan. Ehkäpä tästäkin pitäisi laittaa MENOT-sivuille maininta mutta toisaalta... näitä juominkeja taitaa olla niin usein että jos jokaisesta kirjoittaisi rivin niin loppuu kovalevytila serveriltä hyvin nopeasti ;)

27.3.00 Haylcon palasi Thaimaasta JWX
Tässäpä postikortin etuosa ja takaosa

March 22nd Chamonix'2000 Dream
Noniin, nyt on sitten minunkin puolestani alpit korkattu. Toisin sanoen vietin 9.-20.3 Ranskan Chamonix'ssa, alppien skimbausmekassa. Maisemat oli aika vaikuttavat, aamulla oli kiva siirtya parvekkeelle napsimaan tasottavia ja katselemaan Mont Blanc'ia.. jo pelkka kyla oli 1025 metrin korkeudella, joten vois sanoa olleensa melkoisella korkean paikan leirilla! ja treenattua tuli... ;-)

kuvia

14.3.2000 Historian havinaa JWX
Löysinpäs uudelleen todisteet siitä että olemme pitäneet lippua korkealla jo 80-luvulla ja meininki oli ihan yhtä hullua jo silloinkin.... katso "menot"!

7.3.2000 Geckocup alkoi JWX
Ensimmäinen CUP-matsi päättyi voittoon

29.2.2000 vaatimus! JWX
Kansalle enemmän sieniä ja sirkushuveja

25.2.2000 Oskillaattori G-Funk
Tänään on oskillaattori@vanha. Jep.

17.2.2000 777-TEAM liittyi Clanbaseen JWX
Eli otimme askeleen kansainvälisyyttä ;)

26.1.2000 Counterstrike kuume leviää JWX
Vaikka eilen saatiinkin kovaa kyytiä KAMEELin joukolta niin silti yhä useampi meistä alkaa näyttäytyä CS-servoilla... vaviskaa kurjat ;)

24.1.2000 2 uutta TRIALia JWX
Tervetuloa mukaan remmiin Sintetik ja Keijo...

17.1.2000 Loveboat IV JWX
Olipas taas kerran reissu... oujee ja rock'n'roll.

14.1.2000 Dream
Hej! Tuli sit kaytya Malesiassa Langkawin saarella viettamassa aikaa yli y2k vaihteen ystavien seurassa - muistaakseni tunsin ne! Pistan enemman stooria jahka saan nakitettua kuvien skannausnakin JWX'lle. Esimakua tama biitsilla olutlavan jalkeen kirjoitettu kovin sienekas kortti...

etupuoli
kaantopuoli