December 29th 1999 G-Funk


Millenium, millenium, millenium. Sana on kärsinyt kovan inflaation jo yhden jos toisenkin korvissa, mutta vihdoin se päivä on tulossa kun tietokoneet hajoo ja lentokoneet tippuu. Kukin meistä juhlii vuosituhannen vaihdetta tahollaan, Ruckus on Nykissä, Dream Malesiassa, RCop Kosovossa.
Mä lähden mökille Venäjän rajalle, mahdollisimman lähelle venäläistä huipputeknologiaa edustavia ydinvoimaloita. Jos ei maailmanloppua tule niin nähdään vuonna 2000.

Railakasta ja vauhdikasta uuden vuoden juhlintaa kaikille 777-teamin puolesta!

14.12. Millenium GPL loppui JWX
Uusi mestari on kukapas muukaan kuin Huggybear joka otti toisenkin GPL-mestaruuden omiin nimiinsä miten tahtoi. Kiitos kaikille mukana olijoille, hauskaa oli.

8.12. Kosovo bileiden kuvia JWX
Ois niitä enemmänkin mutta kun poke tykkäs kyttyrää

3.12. Kansallinen sieniensyöntipäivä Cancer
Mä vaan muistuttaisin että tänään tosiaan on kansallinen sieniensyöntipäivä. Korvasienet ovat tässä kuussa kova hitti. Try ebola, it's great!

3.12. G-Funk selvittää standardeja JWX
Mä voin heti valaista että ISO9660 tarkottaa sitä että sun on käytettävä normaalia cd-levyä isompikokoista levyä siinä, tämä usein vaatii reikien poraamista cd_asemaan ja koteloon jotta levy mahtuu pyörimään. 96 nimessä tarkoittaa että 96 prosettia poltoista onnistuu ja 60 puolestaan tarkoittaa sitä että patentti tähän järjestelmään on myynnissä 60$ hintaan.

Joliet puolestaan on keksinyt tiedostopäätteet tiedostonimiin ja saa joka kerta krediittiä kun päätteessä esiintyy kirjain j. Hemmo on rikastunut perkeleesti kun esim. jpeg-kuvia on maailmalla miljardettain liikkeellä. Kyseisellä jannulla on myös Join The Army -säätiö, jolle menee puolet äijän tuloista.

-G-Funk-

28.11. pikkujoulut JWX
Kivaa oli vaikka vähän vaarallista ;)

15.11. Kosovo party JWX
RCop tuli näyttämään naamaansa Kosovosta ja tietty sitä piti juhlistaa oikeen kunnolla... railakasta ja hubaa olikin ja taas kerran nähtiin että tämä porukka osaa todellakin pitää hauskaa... kuvia saadaan kuhan täytetään kamera kahden viikon päästä pikkujouluna.

9.11. taikatemppu JWX
Kokeile ja hämmästy

5.11. GPL Millenium JWX
Jo neljä kisaa on ajettu... ja lisää seuraa.

01.11. T-paidat JWX
On tehty ja prässätty.

01.11. Jamiroquai JWX
Areena täytty bassoa, afrikaanisoundeja ja funkin ystäviä kun kävimme katsomassa miten Jamitetaan oikein kunnolla... ja loistavaa tykistystä olikin

29.10 Ravintoloista Dream
Kun nyt kerran joukon teknohörhelöt tuota Screeniänsä mainostavat, pitaa antaa menovinkki myös musiikin ystaville: ravintola rock cafe maestro fredalla. Musiikkivalikoima on laajin mihin olen missään ravintolassa törmännyt, uloittuen pop-rockista kuten Sting aina mustimpiin black-rytistelyihin asti. Toinen maininnan arvoinen pointti on viinan hinta; stobe 15mk, valkovenäläinen 24mk! Nähdään Massessa ;-)

27.10 Screen 2th Anniversary Weekend JWX
Jos et vielä tiedä mistä on puhe niin mene tsekkaa ihmeessä...

26.10. GPL-Millenium-GP JWX
Eilen sitten rytisi ja pellit paukkuivat kun Millenium-GP starttasi Englannin Silverstonessa. Jatkoa seuraa 2 kertaa viikossa.

25.10. GPL Millenium league JWX
Tänään se sitten taas alkaa. Kumin käryä, hikisiä ratteja, ärräpäitä, disconnecteja, kolareita, olutta, vitutuksia, reply-otoksia, solvauksia ja jännitystä elämään. Sitä tuo tullessaan uusi GPL-sarjamme. Huomenna nähdään kuka oli ensimmäisen kisan voittaja ja tekeekö joku protestin esim. istuimen oikean korkeuden rajoista.

19.10 Terveiset Malesiasta JWX
Salainen norjalainen ihailija lähetti tiimille kortin. kansi ja teksti.

19.10 JWX
Skoude liittyi ihanaan ja iloiseen joukkoomme. Teretulemas!

10.10. 777-GPL Championship #2 JWX
Hiljaista on mutta 777-GPL-sarja no. #2 käynnistyy ihan just sillään kuhan saadaan tolkku osallistujista ja peliasetuksista... jee!

4.10. pitää säätää taas JWX
Dodih. Eka viikko vierähti uutuutta kimaltelevan nyytin kera ja tähän asti menny paremmin kuin hyvin. Olen oikeesti jopa nukkunut. Mut se mikä on tylsää niin kun en ite ole roikkunut irkissä 12h/vrk niin ulospäin tuntuu ettei tiimin sisällä tapahdu mitään joten täältä pesee taas: 1) Naamiaiset. Näitä ehotettiin ja pyydettiin ja ne kans pidetään. Kynnelle kykenevät mukaan, loput saavat jäädä rannalle itkemään. Mun viritys on about puikoissa ja varmasti LOISTAVA ja ajankohta noin tammi-helmi-vaihde. Lisää seuraa mailina piakkoin. 2) T-paidat. 1 viikko aikaa teillä kehitellä se logo loppuun. Muutens otan omavaltaisesti oman 2 minuutin virityksen ja se siitä. Muistakaa sit kans et sen logon pitää kestää A4-resoluutio 3) LoveBoat4. Kissat kiertää kuumaa puuroa ja kun ette saa sitä päätettyä niin oottakaas sit kunnes tiedän milloin mullekin sopii ;) 4) kaikenmaailman-juomingit. No, te pidätte niitä onneks enemmän tai vähemmän ja kyl mäkin taas kohta mukaan joudan. 5) uusi autokisa. Kun kerran uutta peliä ei oo eikä tuu niin ehdotan että otetaan uusi GPL-sarja alkaen ensi viikolla. Tästä tarkemmin huomenna. 6) Laskuvarjokurssi kevät 99. Tämä sitten kanssa pidetään, sehän oli jo sovittu. G-Funk ja minä hypätään ennenkuin juhannusliput on saloissa vuonna 2000. Ketäs muita uskaltaa mukaan? 2 vkon päästä tapaan yhden kurssin järjestäjän. 7) oma URL. Nyt kun sivut on siirretty fisulle, Miika lupasi aikoinaan hoitaa homman niin keksiikö joku vielä tekosyyn miksi ei asia etene. 8) 777-team Ry. Päätin omavaltaisesti hylätä hankkeen toistaiseksi kunnes Kosovon-osastomme on palannu Suomen kamaralle pysyvästi. 9) Sulkisvuoro a'la 777. Ehdotan että varaamme 1 kpl kentän vakiovuorolla kerran viikossa jostain keskeisestä paikasta jonne kaikki pääsee hyvin. Siellä voi pelata dual-/quad-pelejä riippuen ketä on paikalla. Ja osallistujat maksavat. 10) Splatter. Tästä on puhuttu ja se pidetään. Cancer, selvitäs kestävätkö välineet kuinka kovaa kylmyyttä/pakkasta. Jos eivät niin sit meni hallipeliksi. Tämä toteutetaan ennen 30.1.2000 Laitoin tämän jutun www:hen ihan vain teidän kaikkien kiusaksi. Vähän vaihtelua arkiseen harmauteen.

1.10.1999 JWX jr v3.0b G-Funk
JWX jakaantui taas tuossa muutama päivä sitten, juniori onkin tällä kertaa junioriina, eli tyttö. Pienokainen on terve ja isi onnellinen, me kaikki tiimiissä onnittelemme isukkia!

30.9 PS/2 näppisliitin = paholaisen keksintö BKL
Kolme iltaa temppuilevan PC:n kanssa taistelleena voin sanoa, että jos koneenne kieltäytyy käynnistymästä tai tekee muuta todella outoa, tsekatkaa näppiksenne liitin. Jos liitin on huonosti kiinni tai sisältä murtunut, virtanappulasta ei tapahdu yhtikäs mitään! Jos liitin taas on toimiva, muttei täysin pohjassa, on tuloksena todella omituisia buutteja, wintoosan kaatuilua jne.

29.9 - ViperEdit käyttöön Dream
Nyt on sitten tVS'n webisaitin hallintaan alunperin kehittämäni ViperEdit -softa muunteltu ymmärtämään useita saitteja samaan aikaan ja tässä ollaan. Toivon mukaan kaikki hallitsevat sen käytön ;-)

24.9 - R6: Rogue Spear JWX
Kaikki illat (jä päivätkin) on menneet pelaillessa Co-Op moodissa Rogue Spearia. Dreamin kone on tainnut olla serverinä kolme-neljä päivää lähes tauotta ja taistot on olleet rajuja. Enpä osaa paljoa muuta sanoa kuin että hieno peli. Autopelien uusi GP on antanut odottaa itseään lähinnä aikapulan takia ja uutta logoakin ollaan väkertämässä jotta saataisiin vihdoin ja viimein T-paidat aikaiseksi.

19.9 - Kyproksen raportti LaNiqa
Tunnistatko viimeisen kuvan symbolin ;)

09.9 - Englannin pelimatkaraportti BKL
Lontoo nähty, rahat jäi sille tielle...

09.9 - Uusi Rookie iskee jälleen
Djinn on saatu mukaan remmiin. Eikun tervetuloa, ystävä hyvä ;D. Mitens se taas kerran olikaan? "Ken tästä käy, saa kaiken toivon heittää".

08.9 - R6-Rogue Spear Demo JWX
Pelattu ja koettu verkossa ja todettu et tästä me pidetään. Heti kun finaali on kaupoissa meitä saa alkaa haastaa matseihin oikein todenteolla.

08.9 - 777-GPL Championship '99
Kisat on ajettu ja GPn voittajaksi selviytyi Huggybear. Onneksi olkoon! Suuria tunteita, hikeä, kiukkua ja palavan kumin hajua saatiin aikaiseksi ja uskon että vuodenvaihteen jälkeen starttaa 777-GPL-2000 sarja käyntiin kovemmilla asetuksilla.

07.9 - Pyöräilyn ihanuus G-Funk
G-Funk avautuu harrastuksestaan meidän muiden iloksi

02.9 - 777-GPL Championship #1
Tunteet kuumenevat sitämukaa kun GP lähenee loppuaan ;)

31.8 - Kypros
LaNiqa lähetti tiimille kortin reissultansa... voit katsoa sen täältä ja täältä. Kyllä hän kuulemma valloitti vuorenkin meille mutta ootellaan nyt ensin todistuskappaleet.

30.8 - 777-GPL Championship #1
BKL siirtyi GPL-sarjan johtoon.

26.8 - lisää kuvia tippuu
Loveboat III- ja Kesä'99-kuvia lisää "menot"-puolella... katso ja ihastu :D

23.8 - 777-GPL Championship #1 JWX
GPL buumi kasvoi täyteen mittaansa ja aloitimme oman sisäisen GPL-sarjan. Katotaan kuinka käy ja veikkaanpa että tämän jälkeen pidämme vielä toisenkin sarjan ennen vuodenvaihdetta. Ja vaikka tämä onkin tiimin sisäinen peli niin laitan tästä myös oman URLin Matsit-sivuilla... jos joku ei siitä pidä niin ei voi mitään :D

22.8 - GPL sessiot #2-4 JWX
Innostus sen kuin jatkuu vaan ja oma serverikin toimii loistavasti. JWXn raportti on täällä. Lisäksi aiomme perustaa 777-RacingTeam:in ja osallistua FinnishGPLChampionship kisaan tulevana talvikautena.

19.8 - GPL sessio #1 JWX
Jee. Tästä se lähtee. Vaikka meitä ei vielä ollutkaan kuin minä, BKL ja Huggy niin hiton hauskaa oli. Toivottavasti saadaan lisää väkeä viikonloppuna. BKLn raportti löytyy täältä

18.8 - Screen opening JWX
Mainio clubi jatkaa kesätauon jälkeen toimintaansa ja sinne mennään vaikka väkisin elokuun viimeisenä lauantaina. Jos pidät club-tyylisestä musasta niin tsekkaa myös niiden juuri ulos tullut Screen-collection CD (näin pieni puffi tähän väliin).

17.8 - Grand Prix Legend JWX
Aion tehdä kaikkeni jotta saan tiimiläiset innostumaan tästä mainiosta pelistä. BKL ja minä hurahdettiin yxkax kokeiltuamme sitä hetken aikaa treenaten ja vaikka peli onkin jo vanha tullaan sitä pelaamaan vielä tuntitolkulla tästä eteenpäin.

13.8 - Valheru
Vaikka onkin 13. ja perjantai niin silti voi sattua myös kivoja asioita. Kirjava joukkomme kasvoi jälleen yhdellä uudella tulokkaalla... Valheru on mukana, jee!

10.8 - Ensimmäiset kuvat
Menot-valikosta on tapahtuma "kesä'99" ja sieltä kun katsotte niin voitte pikkuhiljaa sanoa "Tiedän mitä teit viime kesänä..."

4.8 - Kesäkuvat
Kollaasin rakentaminen ja kuvien skannaus alkoi... pian näette mitäs me ollaan tehty (jos ette jo muka arvaa).

3.8 - AvP JWX
Alien vs Predatorii pelattiin vuorostaan tänä iltana ja hauskaa sekin on. Etenkin kun pelataan predator-jahtia pimeässä huoneessa volat täysillä nii mikäs sen mieluisampaa. Mitäs sit keksis?

2.8 - KinPin vielä JWX
Vihdoin ja viimein päästiin kokeilemaan KingPinnii verkossa ja kivaahan tuo tuntuu olevan. Tosin ollaan vielä ihan hukassa levelien ja aseiden kanssa mut eiköhän se tästä. Kiitokset pojille #kingpin.fi:stä ja lisää vaan mahd.pian.

31.7 - KinPin G-Funk
Piti olla Kingpin matsi jotain klaania vastaan mutta kukaan ei ilmaantunut paikalle ilmoittamaan etta matsi on peruttu, eika me muistettu mika se klaani oli. No, me meinattiin pelata matsi jotain muita vastaan, mutta ei me saatu sitakaan aikaiseksi. Huomattiin ainakin etta #kingpin.fi on avattu ja siella varmaan tullaan roikkumaan jonnin verran. Ehka

28.7 - Morgan mukaan
Jesh! Joukkomme saatiin lisää Morgan jonka useimmat meistä jo 'tuntevatkin' ammoisista URDAn "good-old-dayz"-quakeajoista.

26.7 - kaivataan haasteita
Niin reallife kuin netissäkin... mm. KingPin ja Alien-versus-Predator kiinnostavat.

25.7 - LoveBoat III JWX
Ohi on taas kerran ja menee oma aikansa ennenkuin taas pääse kiinni normaaliin elämänrytmiin. Kivaahan tuo taas oli ja lisää saatte ihailla "MENOT"-kohdasta sitämukaa kun kuvia tulee.

23.7.1999 - Kesä´99 JWX
Kaikenmaailman pippalot ja festarit on juostu ja juotu ja lisää tulee koko ajan. Aattelin tehdä jonkinmoisen kesäkuvakollaasin kuhan saan kaiken tarvittavan materiaalin kasattua niin pääsette näkemään miten ihanaa on olla 777...

1.7.1999 - uusia TRIALeita
Jees... näin tiimi kasvaa. LaNiqa ja Huggybear saatiin mukaan remmiin vaikka kyllähän heitä onkin jo pidetty enemmän vai vähemmän mukana kaikissa riennoissa. TIE varmaankin jatkaa kuitenkin omaa uraansa. Anyway, tervetuloa uusille jäsenille.

24.6.1999 - 777<>MNY
Ehdittiinhän sitä vetäistä vielä yksi matsikin ennen juhannusta. Superkivaa olikin pelata pitkästä aikaa vaikka koneen säädöt olikin ihan persiistä... Kiitokset MNY:lle ja lisää haasteita vaan.

23.6.1999 - Jussi tulee - JWX
Jos päivittäisin useammin sivuja se olisi suunnilleen näin: 16.6. kaljalla, 17.6. heitsussa kaljalla, 18.6. nurtsille kaljalle, 19.6. terassille, jne... ja samaa jatkuu vaan. Nyt tulee juhannus ja sit kaikenmaailman festarit joihin 777-team osallistuu varmasti kaikkiin enemmän tai vähemmän.

15.6.1999 - Meno päällä - JWX
Nyt en enää rupee kertoileen kaikenmaailman kissanristiäisiä kun näyttää siltä että meillä on jonkinasteista auringonpalvontaa tai peliä juomien kera melkein joka ilta. Juhannusta odotellessa alamme valmistautua myös ottamaan vastaan ensimmäisen haasteet Alien-versus-Predator peliin kunhan vain saadaan se ensin kauppoihin asti. Ja tähän loppuun on pakko kertoa että Orcasta tulee meidän ikioma kuuluisa miekkavalastutkija... jee!

11.6.1999 - Kilimanjaro - JWX
Se ei enää ole pelkkää hapatusta vaan asia on jo lähtenyt vyörymään omalla painollaan ja me todella aiomme tehdä sen. Näillä näkymin kesällä 2001 nousemme kyseisen vuoren huipulle ja viemme oman lipumme muilta ulottumattomiin... tosielämän CaptureTheFlag. Sponsoritarjouksia otetaan jo vastaan ;)

10.6.1999 - Wassup - JWX
Viime viikonloppuna RCop ja Dream kävivät moikkaamassa Skoudea ja onnittelemassa lakista. Siitä tarkemmin täällä... the Viper Squad. Juhannuskin tulee, LoveBoat III, Grilli I, Meripäivät I, Fisher III, LoveBoat IV jne joten kyllä taas tekemistä riittää... ja katotaan joskos siinä sivussa saadaan kesällä aikaiseksi nurmifudista, minigolfia ja muuta terveellistä. Ensi kevääksi suunnitellaa etelän aurinkoon menoa porukalla ja siitä vasta riemu repeää... upotetaan joku saari. Ja eiköhän toistaiseksi "isoin" suunnitelma ole Kilimanjaron vuoren valloitus by 777-TEAM... tehdäänkö se kiipeämällä, polkupyörillä vaiko kuumailmapallolla, jää vielä nähtäväksi...

4.6.1999 - HEKUbileet - JWX
Taas meni sitten viihteen puolelle... tänään oli vuorossa vuotuiset Hekun bileet kaapelilla jossa oli noin 1000 ihmiselle ilmasta ruokaa ja juomaa ja viihdykettä jnejne... ja kun siihen turtu niin mentiin vielä Poltsin ja BKLn kaa jatkamaan ihan omia kuvioita ;D. Tarviikos enää ees kertoo et kivaa oli.... tuskin

3.6.1999 - Toppura-ilta -
Tänään nähtiin muutamia tulevia pelejä, kiitos Toptronics Oy:n ja olihan siellä taas semmoisia titlejä et tuli oikein hätä mistä taas repii kaiken ajan pelaamiseen. Driver nähtiin mutta tosin vain Playstation versiona ja se oli kylläkin pettymys... mutta ei hätää... vakuuttelivat että PCllä on ihan erinäköinen ja paljon parempi muutenkin. Mutta siltikin yksi peli siellä oli ylitse muiden... ja se kulki nimellä "Hidden'n'Dangerous". Peli oli periaatteessa samanlainen kuin esmes Rainbow6 mutta huomattavastimonipuolisempi ja kehittyneempi... ja ne grafiikat... "AH!". Heti kun toi peli on ulkona niin olemme varmasti genressä mukana ja haasteita saa alkaa heittää heti kun uskaltaa ;D.

1.6.1999 - Camp I: Kotka - JWX
Alunperin tämänhän piti olla Fisher III mutta todettiin että leirielämä onkin niin hauskaa että siitä tehdään uusi perinne. LOISTAVA reissu taas kerran kuinkas muuten. Ja sillä aikaa kun me grillattiin naama ja makkaroita Kotkassa RCopin kanssa niin Ruckus, G-Funk ja BKL viettivät taas SCREEN-illan... joka taisi olla vieläpä StarWars-Special...

12.5.1999 - Q3test - Mastah
Tuli sitten vihdoinkin. Pari tuntii pelattu ja takasin QWhen. Nättihän se on ja hyvin pyörii mutta aseet uusix: haulikko ja konepistooli on täysin turhia, ja muut tasapaksuja. Airkontrolli puuttuu ja askeleet tuli sittenkin. Hieman pettymys mutta odotetaan nyt sitten puolivuotta finaalia ja tuomitaan sitten. Jokatapauksessa eka Q3-matsi tänäiltana.

11.5.1999 - ircStat -
Updated ja kukas siellä johdossa köllöttää ;D

11.5.1999 - TIE 2nd meeting - JWX
On ohi enkä rupea siitä sen kummemmin selitteleen muuta kuin että niin hauskaa oli kuin nyt ikinä vain voi olla ;D... kiitokset taas TIEläisille. Pienenä detaljina mainittakoot että LEMON[TIE] onkin tuttavuus jo C64:n ajoilta.... mitä siitä sitten jo on... 15-16 vuotta? ARGH ;). Anyway, loistava perjantai. Nii ja pelattiinhan me matsikin... kato vaikka "matsit"-sivulta.

5.5.1999 - Wapun jälkeen - JWX
Toisilla vappu meni pitempään kuin toisilla... mut kaikki tais palelluttaa persiinsä. Kaikenlaista hässäkkää on taas ollut päällä mutta enää pari päivää niin on taas TIE-miitinki, Cancer & Funk lähtee metsään splatteroimaan ja BKL puolestaan Corsikalle rallia juomaan.. eiku katsomaan ;). Mut, tarkemmin uutisia sit kaikesta kuluneesta ja tulevasta taas ensi viikonlopun jälkeen...

27.4.1999 - TIE+777 ringeröi toisiaan - JWX
Juuh... eli ilmoitetaan vain näin mukamas virallisestikin että haastatte sitten jommankumman niin pelaajia voi tulla puolin ja toisin mukaan. Tämä vain sen takia että kun muutenkin tullaan hyvin juttuun niin näin saadaan helpommin kentälle enemmän kuin 2 pelaajaa yht'aikaa ;)...

22.4.1999 - TIE:n ja FisherII:n kuvat - JWX
Kiitokset Timpelle mekin näimme missä sitä taas ollaan oltu. Kuhan nyt vaan vielä ehitään laittamaan ne paikoilleen niin tekin näette ;). Niija, piti vielä mainitsemani että "yllättäen" löysimme taas ittemme Pixelin viehättävältä lattialta viime sunnuntaina... Tsekkaa myös Fisher II ;)

18.4.1999 - TIE-viikonloppu - JWX
Vihdoin ja viimein koitti sitten sekin päivä kun pääsimme TIEn jäsenten kanssa viettämään iltaa. Mukaan tuli vielä kaiken kukkuraksi 2 vanhaa tuttua TF-klaanista, nimittäin Demandred ja Ishmael. Koko hulabaloo alkoi siitä että yritimme saada koko köörin kasaan Itiksen MegaZoneen. Jotenkin kuitenkin onnistuimme ja se oli suurinpiirtein me vastaa 2 muuta porukkaa. Yllättäen voitto tuli ja kukas muu kuin Demandred oli koko joukon kovin fraggaaja. Voittoa juhlistettiin syömällä itsemme ähkyyn CantinaWestissä ja sieltä sitten kapakoita kiertäen. Törkeen hauskaa oli, kuinkas muuten... rahaa paloi enemmän kuin sitä oli ja loppuviikko eletäänkin sitten kaurapuurolla. Välistä pätkii aikas komeesti ilm. itsekullakin mutta onneksi kamera oli mukana... ja onneksi se oli kertakäyttö-sellainen. Täyteen se tuli räpsittyä (en kyllä ymmärrä miten) ja kuhan saadaan niitä kuvia tännekin päin niin laitetaan sitten näytille. Nyt ei sitten muuta kuin että aletaan heti suunnittelemaan vaan seuraavaa kokoontumista. Kyllähän sitä tommoisella sakilla toisenkin oluen juo milloin vain! Ainii, kuulin eilen pienen juorun pelaajasiirroksista mutta kertokoon nyt muut siitä ensin... onnea vaan voittajalle kuitenkin ;) Niija, pitihän meidän vielä ettii illalla Poltsi & CC:n sakkiakin käsiimme mut se nyt jäi sitten seuraavaan kertaan...

7.4.1999 - ählämsähläm - JWX
Qwtä taas kaksi matsia pelattiin... tosin ne nyt sujui siihen malliin että joku vähänkin totisempi Quaken pelaaja saisi varmasti slaagin siitä miten noita matseja yritettiin järjestää ;). TIE:llä oli ilm. pasmat lähes yhtä sekaisin kuin meillä yleensä. Onneksi he saivat avustusta muualta ja vaikka LaNiqallakin oli masu kipeä jaksoi hän sitkeästi taistella. Yksi erä saatiin tosin vain aikaiseksi mutta se oli sitäkin kivempaa. Toinen matsi vetäistiikin sitten lennosta ja iki-ihanat "naapurimme" tVS:läiset välttämättä halusivat punaista tauluillensa...heh. No juu... turhaanhan mä tässä alan selittää mitkä kymmenet asiat meillä meni muutenkin pieleen koska taas kerran meillä ei juurikaan olisi ollut pienintäkään mahollisuutta.. etenkin jos DMM=1 niin eipä siinä juurikaan tarvinut singolla tähtäillä kun niitä raketteja katseli vain väärinpäin. Niin paljon itseasiassa alkoi jo meikääkin ottamaan kupoliin et ensin kiukuspäissäni katkaisin itteni pellolle matsista.. mutta kun RCop ja Cancer vaan sitkeesti otti turpiinsa niin pitihän sitä sitten kaveria auttaa ja ottaa itekin muutama raku syliin. No... se siitä turneesta ;)... PS. varokaas vaan kyyläiset... revanssi tulee pian Muutenkin on matseja tulossa pikkuhiljaa oikein urakalla ja mikäs sen mieluisempaa. Myös HalfLife-matseja kerätään ja tietenkin TeamFortressClassic haasteita odotellaan... kukas uskaltaa haastaa meidän ekana HUNTED-kisaan ;) Viikonpäästä onkin sitten kauan ja hartaasti odotettu 777<>TIE LaserZone ja "LastPersonStanding"-kisat... niistä sitten myöhemmin...