Uudelleen syntyminen

Ennen joulua 98 777-TEAM sai aimo jysäyksen nousta uudelleen peli-genren huipulle kun pelkkä Quaken pelaaminen ei enää riittänyt. Johan sitä tulikin reilut 2 vuotta taottua päivästä päivään eikä se tietenkään tähänkään lopu. Nyt on vain tullut niin paljon muitakin erinomaisia verkkopelejä jotka vievät aimo viipaleen ajasta jonka ennen treenasin Quakea. Ja tosiasiahan on että jos haluaa olla mestari Q:ssa niin sitä pitää treenata koko ajan.

Sitäpaitsi toinenkin asia joka on syrjäyttänyt hampaita kiristäen intohimoista pelaamista (ilahduttavaa kyllä) on "real-life". Samat jätkät (toivottavasti pian tytötkin) alkavat nähdä toisiaan enemmän erinäisten harrastusten ja tapahtuen kera OIKEESTI ja nettichattailu alkaa siirtyä olohuoneen sohville ja kapakoihin. Terve suuntaus.

No, tästä se alkaa ja alussa olikin vain Suo, Kuokka ja 777-TEAM, kunnes ensimmäiset VIC-20 "tietokoneet" tulivat suomen markkinoille. Rahat, jotka ennen siirtyivät Defender- ja Spaceinvaders -kolikkopeleihin, siirtyivät VIC-20:n pelicartridgeihin. Jo tällöin 777:n jannut olivat yhteydessä useisiin VIC:n käyttäjiin ja jakoivat kokemuksia ja CBM64:n ilmestyttyä myös ulkomaalaisia tuli mukaan kuvioihin. Amiga ja AtariST aloittivat varsinaisen peligenren aikakauden ja tuolloin 777-TEAM oli aktiivisimmillaan. Sen tuolloisista varsinaisista perustajajäsenistä on enää mukana BKL vaikka itsekin taisin aikas alussa päästä mukaan vauhtiin.

Jo tuolloin olikin selvää että pelit tulevat olemaan suuri osa meidän elämää PC teki todellisen läpimurron kun pelit kuten Doom ja DukeNukem tulivat ja antoivat mahdollisuuden alkaa pelata pelejä paikallisverkoissa. Tuohon aikaan järjestimme erinäisissä paikoissa illanistujaisia joissa kytkettiin PCt LANiin ja pelailtiin paitsi edellä mainittuja pelejä myös Command&Conquerii, RedAlerttii, NHLää, jalkapallopeleii ja autopeleii. Tosin enää ei puhuttu 777-TEAMistä vaan se oli pikkuhiljaa unohdettua "mainetta&mammonaa" kunnes reilu kuukausi sitten saimme päähämme nostaa tämän pelimaailman luxustiimin takaisin muun maailman tietoisuuteen.

Monet meistä ovat ennen tätä päivää pelanneet Quakea "the Viper Squad"-nimisessä klaanissa ja jokainen meistä varmasti muistaa tuon kuluneen Q-ajan kultaiset hetket lopun elämänsä. R-COP pelaa yhä myös tVS:n riveissä ja me muutkin seuraamme jatkuvasti kuinka ystävämme raivaavat tietään suomen kolmen parhaimman klaanin joukkoon. Me muutkin pelaamme Quakea aina kun ehdimme mutta muutkin pelit kuuluvat meidän skaallaamme. Par'aikaa harjoittelemme Starsiege Tribesiä ja odottelemme TeamFortress Classickia kieli vyön alla. QIII:sta puhumattakaan. Halflife on meille tuttu, samaten myös Rainbow6. Muutamat meistä ovat pelanneet Delta Forcea ja autopelejäkin löytyy.

Jos sinulla on tuttuja ja haluatte kokeilla onneanne meitä vastaa niin mainitse peli ja ajankohta ja me tulemme kunhan löydämme sopivan ajankohdan tiukasta almanakastamme.

Paitsi pelejä harrastamme myös monenmonituista toimintaa tietokoneiden ulkopuolelta eikä turiseminen hyvän ruoan ja juoman kera ole niistä suinkaan pienimuotoisinta. Sanoisinko jopa että me emme lasiin sylje.

Meiltä löytyy kalastustiimi ja tarkoitus on järjestää 3-4 kertaa vuodessa kunnon retki jonnekin korpeen mukana vain suolaa, viinaa ja perunoita. Kalat ongimme itse tai sitten nähdään nälkää.

Muita jo perinteiksi muodostuneita tapahtumia ovat PixelFest-nimiset kolmipäiväiset LAN-juhlat sekä LoveBoat-nimiset risteilyt. Viime viikonloppuna menimme porukalla "Screen"-nimisiin bailuihin Hypessä ja saa nähdä tuleeko siitäkin toistuva tapahtuma.

Mitäs vielä...hmmm... olkoon tämä tämmöinen ensiesittely versio no. beta 0.001 ja toiseksi viimeisenä detaljina mainittakoon että maailma on pieni. Noin 8 vuotta sitten mina ja Orca pelattiin jenkkifudista saman nimisessä tiimissä (Hunters) tietämättä toisistamme hölkäsenpölkästä... hauska sattuma.

Ja vihoviimeisenä detaljina...
jos tämä teksti oli sinusta hullunkurisesti kirjoitettu niin se johtuu vain siitä että
a) en ikinä lue mitä kirjoitan
b) vaikka lukisinkin en viitsisi korjata
c) mun kielioppi on kauheaa niin suomenkielessä kuin
d) vieraissakin kielissä ...
e) so wat

777-JWX